SABÓ AMB SOFRE

17409
4,00 €
Impostos inclosos

Sabó AMB SOFRE Sabó de sofre per al Acne: A l'usar sabó de sofre per tractar l'acne es combat l'excés de greix al nas, galta i esquena, regulant els seus nivells a la nostra cara, ja que ajuda a assecar la superfície i als desobstruir els porus. Perquè el seu ús sigui efectiu, s'ha de combinar amb una neteja facial completa. Només renta la zona afectada totes les nits i deixa actuar el sabó durant 15 minuts. Després, esbandeix amb aigua freda per tancar els porus. Sabó de sofre per al cabell: Amb l'ús de sabó de sofre per als cabells s'aconsegueix regular els nivells d'esquer per a deixar-ho suau, a el temps que es retiren totes les impureses. No és casualitat que avui dia molts xampús incorporin el sofre com un dels seus components principals. Si ho apliques un cop a la setmana, el teu cuir cabellut es mantindrà net. Sabó de sofre per a la dermatitis: parlem concretament de la dermatitis seborreica, que és una inflamació de la pell produïda per la susceptibilitat a una substància amb la qual es posa en contacte. Està relacionada amb una alteració en la producció de sèu. Aquesta al·lèrgia o descamació de la pell sol ser persistent i sovint enutjosa. Entre els al·lèrgens o substàncies a la qual podem resultar sensible estan les plantes, fustes, tints, plàstics, metalls i fins cosmètics. El sabó de sofre pot reduir la dermatitis si s'aplica sobre la zona afectada. Prendre raigs de sol amb certa regularitat també ajuda. Fes-lo servir només el temps indicat pel metge especialista, ja que la pell amb dermatitis és molt delicada i el sofre pot arribar a assecar en excés. Sabó de sofre per alleujar la Psoriasi: A causa de les propietats desinfectants i antimicrobianes dels seus principis actius, el sabó de sofre cura la psoriasi en les seves etapes inicials. Renta la zona afectada un cop a el dia a la nit amb aigua a temperatura ambient. Per desinfectar la fol·liculitis i forunculosis: es tracta d'una infecció d'un o més fol·licles pilosebacis, és a dir, entre la glàndula sebàcia i el pèl. Per evitar que la infecció avanç en la ferida, netegi-la amb sabó de sofre. Si no desinflama i s'excreta el pus per si sol, és moment de visitar a el doctor. Sabó de sofre per fongs en les ungles: Per naturalesa, les ungles tendeixen a acumular gèrmens i bacteris que cal eradicar, seguint hàbits d'higiene adequats. Per això, utilitza sabó de sofre per rentar diàriament les teves mans i els teus peus. El seu poder desinfectant elimina qualsevol rastre d'animals patògens. Per a les impureses de la vostra presència: Amb el sabó de sofre pots eliminar els teus punts negres, realitzant-, cada quinze dies, una neteja de cutis per descartar infeccions. Diàriament, treu el maquillatge de la teva pell, especialment, abans de dormir. Sabó de sofre per a la sarna: la sarna és una malaltia causada per petits àcars similars als polls que s'internen sota de la pell, causant erupció i una terrible picor. Afortunadament, el sofre té propietats anti àcars, sent un tractament efectiu i no tan costós. Els àcars deixen una erupció que sana després de sis setmanes amb el tractament de sabó de sofre. Només cal fer escuma usant el sabó juntament amb aigua calenta i aplicar-lo amb una tovallola dues vegades a el dia. Per desmanchar la teva pell: La majoria de les afeccions dermatològiques esmentades anteriorment afecten a l'aparença de la pell deixant marques a les zones on apareixen les lesions cutànies. A l'aplicar sabó de sofre sobre la pell també vam aconseguir millorar i corregir el to de la pell per lluir un teixit més uniforme. Per estimular el col·lagen: el sabó de sofre natural promou la formació de queratina i col·lagen, els quals milloren la fermesa i elasticitat de la pell. Combina'ls amb suplements alimentaris que siguin rics en aquest mineral. ÚS: Només has de humitejar el teu cos i fregar la pastilla de sabó per aconseguir una mica d'escuma. Després d'això, aclareix amb abundant aigua. * Al·lergen de l'perfum.

Preu per 100 gr.

Sense conservants sintètics com el BHT. SENSE OLI DE PALMA. Elaborat amb olis d'oliva, coco i oli de llorer segons antigues fórmules de Alepo. INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, D-Limonene *, Sulfur, Parfum, TocopherylAcetate, Citral *, Linalool *, CI 19140, CI 42045, CI 50420, CI 17200

No reviews

16 altres productes de la mateixa categoria:

Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'AEPD que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Més info.